Soho Bar, vesti

Dj veče u baru Soho Bar.

Soho Bar, nastavlja sa fantastičnim provodom i postavljanjem novih standarda kada je prestonička Dj scena u pitanju. Ovog petka i subote nudi vam uživanje u fenomenalnoj muzici i miksevima koji će vas oduševiti i držati na nogama do ranih jutarnjih časova. Za vaš provod biće zaduženi Dj Vrabac i Dj Lazy Idiot.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

U petak 20. decembra u baru Soho Bar beogradskoj publici predstaviće se Dj Vrabac, odnosno Jovan Rajić, svojim izvanrednim miksevima koji predstavljaju nešto što još uvek niste čuli, a izuzetno prija i pruža maksimalno uživanje.

Subota 21. decembar rezervisana je za neponovljivu žurku sa Dj Lazy Idiot. Marko Đurovski, poznatiji kao Dj Lazy Idiot uvek napravi fantastičnu atmosferu. Do samog usijanja dolazi već prilikom prve pesme, a dobro raspoloženje uvek vlada do kraja seta. Ne propustite ova fenomenalna dešavanja.

Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je inače koncipiran kao restoran moderne internacionalne kuhinje, sa celodnevnom DJ podrškom. Popularni DJ-evi vrte house, jazz, acid jazz, i druge ritmove kvalitetnog bita. Soho Bar predstavlja mesto gde se okuplja urbana beogradska ekipa i omiljen je ljudima koji prepoznaju dobro mesto i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Uostalom, pogledajte našu galeriju fotografija pa ćete se uveriti i sami. Fotografije će vas garantovano inspirisati da Soho Bar bude nezaobilazan kada je vaš provod u Beogradu u pitanju. Očekuje vas, pored neverovatno dobre muzike, usluga na vrhunskom nivou, kao i najlepše devojke u gradu.

Soho BAr

Fotografisano u Bar Soho Bar

Priuštite sebi i svojim prijateljima neponovljivo uživanje, i provedite se kao prava zvezda! Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Soho Baru. Rezervacije su, kao što znate, besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com