Lasta, vesti

Dnevna žurka na splavu Lasta: Najsofisticiraniji deep house.

Novootvoreni splav Lasta iz nedelje u nedelju oduševljava svoje goste, tako da je za vaše kompletno uživanje ove nedelje, ekipa okuljena oko splava Lasta, pripremila ono što je u svetu hit već duže vreme – matine! Ovo je prava prilika da Beograđani ponovo osete duh dobre dnevne žurke u prestonici. Međutim, to nije sve!

Danas, sa početkom od 18 časova, na Gradskom splavu Lasta moći ćete da se provedete bolje nego ikada, jer će za vas nastupiti jedan od trenutno najaktulenijih deep house umetnika, engleski DJ Hot Since 82.

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley iz Lidsa. Iako je na sceni samo dve godine, smatra se jednim od umetnika koji pušta najsofisticiraniju muziku u Ujedinjenom Kraljevstvu . On se probio underground hitom “Let it Ride” za „Noir Music“, pesmom koja je 2011. godine bila himna Ibice.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Dokaz njegove vrhunske produkcije je i velika podrška koju je dobio od kolega. Samo neki od velikana koji su pohvalili rad Hot Since 82-a su Richie Hawtin, Luciano, Laurent Garnier, Pete Tong, Maceo Plex, Joris Voorn, Jamie Jones, Richy Ahmed, Heidi, Seth Troxler, Audiofly...

Među poznatijim pesmama su mu i “Like You”, “House This”, “Hurty You Sundown”, “Hit And Run”. U poslednjih godinu dana izbacio je i “Knee Deep in Louise” i “So High”.

Uz Hot Since 82-a će nastupiti i domaće snage – DJ dvojac Zwein koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović i John Jogurt.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

I nakon dnevne žurke na Gradskom splavu Lasta očekuje vas fenomenalan provod. U našoj galeriji možete pogledati i dosadašnji provod na ovom atraktivnom mestu. Da ne biste propustili aktuelna dešavanja u gradu pratite portal beogradnocu.com.

Rezervacije za sva dešavanja na splavu Lasta možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com