• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 06:00h
  • Disco / Funk / Pop
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Lasta kao jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, krasi obalu Save i predstavlja pravi izbor za one koji žele da iskuse pravi beogradski klabing i provod. Ovo ne čudi s obzirom na to da nam splav Lasta dolazi od ekipe vlasnika koja potpisuje poznate gradske klubove "Brankow", "Mladost" i "Ludost" i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Gradski Splav Lasta je lociran na adresi Sajamski kej bb, u samom srcu Beograda, kod Beogradskog sajma. Mnogi turisti, ali i Beograđani koji vole da prokrstare beogradskim rekama, primetiće upadjivo tropsku energiju ovog splava za provod, kako tokom dana, tako i tokom večernjih sati.

Spoj boja i muzike, detalja i nasmejanih ljudi prava je slika prestonice, a prostor podeljen na nivoe ostavlja mogućnost za interakciju i komunikaciju. Pristanite uz splav Lasta i popijte kafu kroz zalazak sunca ili se pripremite za dugu noć punu glamura i elegancije. Ne propustite veliki izbor koktela, a često je upravo Lasta pravi izbor za momačke večeri, proslave rođendana i razna druga slavlja i grupe.

Splav Lasta – pravi Beograd noću

Gradski Splav Lasta predstavlja mesto za izlazak i zabavu koje na sofisticiran način spaja elegantno i prefinjeno sa duhom ludih i razuzdanih beogradskih žurki na reci. Ono što je jako bitno jeste da se ovde možete potpuno opustiti i uživati u prelepom ambijentu, ali se možete i prepustiti velikoj količini pozitivne energije koju je nemoguće ne osetiti, i tako đuskati do ranih jutarnjih časova.

Najbolji DJ program na Splavu Lasta

Splav Lasta kao jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu gaji uglavnom popularni DJ program, koji je namenjen onima koji zaista umeju da prepoznaju muzički kvalitet ovog žanra i u njemu potpuno uživaju. Ovaj splav za izlaske je pravo utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabavlja uz vrhunski elektronski zvuk, sa akcentom na deep i disco house melodije, koji se ne može sresti ni na jednom drugom mestu u gradu. Za DJ pultom se inače menja ekipa poznatih gradskih disk džokeja, sa veoma zvučnim imenima, kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali se ostavlja mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mash up i hip hop večeri. Svi znamo da se Beograd noću usija, ali treba iskusiti kvalitetan provod za pamćenje između novog mosta na Adi i treperavih svetala grada i noćnog neba, pa shvatiti u celosti zašto Beograd nazivaju Berlinom i Barselonom Evrope. Slike sa splava Lasta samo pokazuju upravo to. Svetski nivo na lokalnoj sceni.

Ambijent i enterijer Gradskog Splava Lasta

Gradski Splav Lasta brzo je postao okosnica beogradskog noćnog života, a posebno se ističe i izdvaja i jedinstvenim ambijentom i enterijerom koji je osmislio poznati arhitekta Đorđe Gec, čija su tvorevina i klubovi “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”.

Najatraktivniji provod i ovog leta odvijaće se upravo ovde! Na vama je da proverite zašto.

Radno vreme Gradskog Splava Lasta

Splav Lasta radi tri dana nedeljno. Petkom i subotom su na programu haus melodije, a nedeljom je matine. Lasta je idealno mesto za provod i tokom dana i to upravo kada krenu standardne beogradske žege, onaj osećaj koji nam je dobro poznat kada jedino što nam treba jeste hladno pivo, dobar koktel ili čaša ledenog vina, prijatno društvo i opuštanje u pravom beogradskom stilu na reci.

Ne propustite priliku da doživite prestonicu na najbolji mogući način. Obezbedite i rezervišite svoje mesto na vreme.

Parking kod Splava Lasta

Svi znamo koliko je izlazak nezgodan ako se odlučite da ne pijete i da krenete na vaše omiljeno mesto za izlazak kolima. Upravo je prednost ovog splava takođe i u tome što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki parking, te nećete morati da brinete o svom automobilu, a ni o poznatim mukama pronalaženja mesta.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Lasta