Kasina Bar, vesti

Dobar provod godine ne broji.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja i obavezni su gosti svih interesantnih događaja. Mešajući posao i zadovoljstvo, oni rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Sinoć su tako, provodeći se u klubu Kasina, svojim objektivima uhvatili neverovatno dobru atmosferu na svetskom nivou, ali i dosta interesantnih ličnosti. Najinteresantniji svakako bio je Žika Jelić, basista beogrdskog rok sastava Yu grupa.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je ove sezone postavio visoke standarde kada je u pitanju noćni život i našoj prestonici, tako je i ovog utorka svoja vrata otvorila svim ljubiteljima dobrog provoda uz kvalitetnu muziku i veselu atmosferu. Raspevano i razigrano društvo, koje se okupilo ove večeri u klubu Kasina, sigurno je uživalo u nastupu sjajnog Loco Benda, koji je hitovima MTV muzike, kao po običaju uspeo da podigne klub na noge i tako svojoj publici pruži još jedan izlazak koji će dugo prepričavati.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Žika Jelić bio je deo prezadovoljne publike, koja sve vreme nije skida osmeh sa lica i iz numere u numeru bila što bolje raspoložena. Energija je bila zaista sjajna, čak je i ne vredi opisivati rečima. Fotografije koje prenoste sinoćne momente mogu vam dočarati samo delić magije koja se sinoć odvijala u klubu Kasina. Ne postoji razlog da sebi ne priuštite ovakvo jedno jedinstveno uživanje.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Kasina! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u narednom periodu, i provedite se kao prava zvezda. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com