Konoba Akustik, vesti

Dobre stvari ne treba menjati.

Svim vernim gostima kafana Konoba Akustik za ovaj petak sprema neverovatno iznenađenje, ono koje je vredno. U ovoj neverovatno dragoj kafani uz Naš Način Bend - Ozvučene tamburaše moći ćete da prisustvujete rasplamsavanju vrhunskog zadovojstva, jer na stolovima vas može čekati savršeno burence prepuno čarobnog pića sa ukusom dunje, kajsije, šljive i to samo za 3000 dinara, što je slatko iznenađenje i očaranje za sve ljubitelje rakije. Naš Način Bend, vas očekuje i večeras, kao i u subotu. Kafana Konoba Akustik je poznata po najboljoj atmosferi onoj pravoj boemskoj, po najdražoj toplini koja vas uvek obuzme kada se uputite ka njoj prekrasnoj i miloj kafani Konoba Akustik vašoj vernoj kafanskoj saputnici, koja vas nikad, ama baš nikad nije ostavila bez dobre kapljice i još bolje pesme.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

U ponedeljak 3. februara u kafani Konoba Aksutik nastup će održati Trio 357 Bend, odnosno akustični tamburaši koji će vaše veče učiniti izvanrednim. Samo dan nakon ovog sastava u kafani Konoba Aksutik očekuju vas Aca i Violina, dok će za vaš provod u četvrtak i u nedelju biti zadužen Akustik Bend.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik je svesna svih vaših želja i bez ustezanja je krenula ka njihovom ostvarivanju i ovaj petak je satkan od vaših želja, a akteri njenih ispunjena će biti svi koju dođu u petak u kafanu Konoba Akustik i odluče da pijuckaju rakiju iz bureta, biće to sjajan i neponovljiv doživljaj, pravi kafanski i čak kapljicu više od toga, dobar onaj najbolji i najvedriji. Kafana Konoba Akustik je pravo razvedrenje svih kafanskih ostavrenja lepa i smela, prava je za sve vaše kafanske vragolije, koje smišljate svaki put kada krenete u izlazak, a deo vaših vragolija je i ovaj rakijski petak, dan za najlepše ukuse i najvatrenije provode.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Sve u kafani Konoba Akustik će biti idealno ovog petka, ako dođite uverićete se u to i svakako nećete pogrešiti bićete deo jednog sjajnog noćnog provoda, vesnici kafanskog ludila i raigranih rakijskih burića.

Kafana Konoba Akustik vaš zove na čašicu nezaboravnog provoda, da to ne biste propustili rezervišite sto putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com