vesti

Dobrila dominira!

Klub Dobrila od početka same sezone dominira beogradskim klupskim provodom. Interesovanje je sve veće, a provod sve bolji. I ove nedelje vas očekuju najbolji beogradski sastavi i najbolji muzički repertoar!

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Grupa Građana Bend vas u klubu Dobrila zabavlja ovog četvrtka i svaki njihov nastup je spektakl sam po sebi. U njihovoj izvanrednoj muzici ćete moći da uživate  ovog četvrtka 24. oktobra. “Balansiranje na granici komercijalnog” ispostavilo se kao pravi recept za uspeh i uživanje publike. Atmosfera na svakoj svirci – neponovljiva, interesovanje – neverovatno!

Samo dan nakon nastupa benda Grupa Građana, u klubu Dobrila očekuje vas Girls Boys & Toys Band, beogradskim klaberima vrlo poznat sastav. Oni će nastup održati u petak 25. oktobara gde će svirati mashup koji definišu kao rock & house extravaganza, ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove od kojih ćete dobiti momentalnu želju da skočite sa stolice i zađuskate. Naravno, na nogama ostajete do poslednje numere!

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Subota 26. oktobar rezervisana je za jedan od najboljih klupskih rock sastava - Stage Band. Uz izuzetno specifičan muški i fenomenalan ženski vokal, provešćete se zaista nezaboravno i jedva čekati njihov naredni nastup. Stage Band i klub Dobrila zaista predstavljaju idealan način da provedete ovu subotu. Njihove nastupe definiše neverovatna količina energije, kao i atmosfera koja uvek postane vrela već nakon prve pesme.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com