vesti

Dobrila vas vodi na jazz.

U sredu 29. januara u prestoničkom klubu Dobrila očekuje vas prava jazz senzacija uz sastav Ostinatum. Start je zakazan za 21.05h, dok će se sa svirkom krenuti u 21.30 h. Ne propustite uživanje uz Jazzbina concept, kada klub Dobrila otvara vrata jazz-u, ali i svim ljubiteljima ove vrste muzike, koja predstavlja sinkretizam svega najboljeg u muzici.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Za vaše maksimalno uživanje i prepuštanje svim čarima jazz muzike pobrinuće se fantastični momci iz sastava Ostinatum, veliki profesionalci: Marko Đorđević, truba, zatim Ljuba Paunić, saksofon, Bojan Turkić, klavijature, kao i Rade Bulatović Čeja koji svira bas i Nikola Đokić za bubnjem. Ovi šarmantni i harizmatični momci pobrinuće se da vam ova sreda bude nezaboravna i da je pamtite po najlepšim zvucima jazz-a.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Podsećamo da popularna Dobrila predstavlja spektakularni bar-klub, sa vinskom kartom dovoljno bogatom da može da parira boljim vinarijama, a izbor žestokih pića zadovoljiće svačiji ukus. Specijaliteti koktel majstora ovog kluba jesu kokteli Suspiciuos mind i Razuzdana Dobrila, a možete uživati i u velikoj ponudi drugih koktela, koji se sa puno mašte kreiraju upravo za vas. Prepustite se maksimalnom uživanju uz jazz i sve čari najboljih koktela.

Takođe, cene u klubu Dobrila cene su veoma korektne, tako da ćete moći da se provodite bez brige o svom novčaniku. Uz cene prilagođene svačijem džepu, ljubazno osoblje, neverovatno dobru muziku i naravno nasmejane Beograđane, nemoguće je ne provesti se iznaredno.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja. A u iščekivanju ovog događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com