vesti

Dobrila zna šta vam je potrebno.

I ovog vikenda Dobrila vam nudi pravi spektakl, koji ne smete propustiti! Dobrila se od samog početka ove sezone pobrinula da bude najbolja i nezamenjiva, najluđa i najelegantnija, i što je najbitnije – najpristupačnija.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U petak 6. decembra u klubu Dobrila moći ćete da se provodite uz fantastičnu muziku sastava Girls, Boys and Toys. Beogradskim klaberima ovo je veoma poznat sastav. Oni sviraju mashup koji definišu kao rock & house extravaganza ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove. Ono što je sigurno uz Girls, Boys and Toys bićete na nogama do ranih jutarnjih časova.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Samo dan nakon sastava Girls, Boys and Toys vaš provod u Dobrili se nastavlja. U subotu 7. decembra očekuje vas nastup fenomenalnog Rio Benda, odnosno spektakl uz najveće hitove pop - rock, folk i zabavne muzike, naravno u specifičnom izvođenju ovog fantastičnog sastava. Dođite i uverite se u “originalno sa primesama estradnog”.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com