vesti

Dobro došli u svoju bajku.

Ako ste tragali za bajkom koja bi bila samo vaša na idealnom ste mestu jer je kafana Prava Bajka upravo ta u kojoj ste vi glavni junak. U njoj je svaka reč posvećena baš vama i vašim najlepšim trenutcima. Prava Bajka je hedonističko mesto visoko opuštajućeg tonaliteta ovde je ne moguće naći zamerku, samo vam se može dogoditi da se noge umore od jurcanja za najboljom pesmom i tako u krug.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Kafana Prava Bajka je original, sa repertoarom koji se uvlači u dušu i tu svija gnezdo najdragocenijeg kvaliteta, vaš život zadobija novo predvorje, a ono se zove Prava Bajka. Večeras će vas razgaliti tamburica, onako setno i nežno, a dovoljno temperamentno da vas pripremi za sve čarolije koje dodorim na žici donose Ozvučeni Tamburaši, svaki četvrtak sa njima je divan, božanstven, čaroban i nenadoknadiv, nikada ih nije dosta njih, ozvučenih tamburaša koji su majstori kakvih nadaleko nema.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U petak je sa vama Gagi Bend, bend koji u kafani Prava Bajka započinje najbakovitije redove vašeg provoda za stolom, na njemu, a Boga mi i pod njim. Prava Bajka ima onaj šmek starih najboljih kafanskih provoda koji nam svima tako trebaju i toliko nedostaju, da je svaka poseta kafani Prava Bajka baš prava.

Kafana Prava Bajka ne bi bila prava, da u njoj subotom ne nastupa Bajka Bend, sa njima je sve nekako vrcavo, ludo, slatko i neopisivo razdragano. Kafana Prava Bajka stvara provode koji se vole, provode koji se pamte i provode koji su bolji od najboljih, oni zbog kojih kafana i treba da postoji i evo je konačno ste našli pravu pravcatu kafanu, kafanu Prava Bajka.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Požurite da rezervišete svoju kafansku bajku u kafani Prava Bajka. To možete učiniti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com