vesti

Doček 2014. u klubu Carski Lov.

Klub Carski Lov nikad vas nije razočarao pa će tako ispuniti sva vaša očekivanja i u Novogodišnjoj noći. Klub Carski Lov ima izvanrednu ponudu za vaš doček 2014. godine. Naime, cena karte po osobi iznosi 50 evra, a karta obuhvata all inclusive ponudu, odnosno konzumiranje svih domaćih pića tokom čitave večeri, kao i bogata trpeza.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Naravno, pića i hrane neće nestati, tako da u ovom klubu nemate o čemu da brinete.  Od predjela u ponudi su salate, pršuta, sir, kajamak, kulen i maslinke. Salata je zimska i glavno jelo je roštilj - mešano meso. Gladni nikako nećete ostati, a sve to ćete zaliti domaćom dunjom, sljivom, medovačom ili pak vinom. U ponudi su crna i bela vina, od piva jelen, vode, sokovi i od domaće žestine vodka, pelinkovac, džin, martini i ostalo. Sjajna ponuda za vaš najbolji doček , samo u klubu Carski Lov. Naravno, u cenu karte uracunat je ulaz i mesto.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Za vaše maksimalno uživanje u najluđoj noći i nezaboravan kraj ove godine pobrinuće se fantastični Malibu Bend, čijem šarmu nećete odoleti. Na repertoaru će biti hitovi zabavne i narodne muzike, kao i sve ono što izvođače u trenutku inspiriše, ili ono u čemu gosti posebno uživaju. Obezbedite sebi jedinsven doček Nove godine uz spektakularan provod kakav uvek vlada u popularnom prestoničkom klubu Carski Lov na Adi Huji.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Carski Lov. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com