Beograd, Blaywatch, Najave, Nova godina, Splavovi, vesti

Jedan od najpopularnijih prestoničkih splavova - Blaywatch, 31. decembra za Vas sprema najluđi doček! Možete očekivati vrhunsku žurku koja će se dugo prepričavati, jer Vas upravo na ovom fenomenalnom mestu očekuje Katarina i Galliano bend! Ovakav novogodišnji provod nećete nigde naći, ali ni novogodišnje poklone u vidu vaučera za putovanja koje je Blaywatch pripremio za Vas!

Cena karte je 26 eur, dok se rezervacije dodatno plaćaju. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Na ovom mestu Vas čeka sve što ste ikada poželeli i duplo više od toga, jer splav Blaywatch, Katarina i Galliano bend dišu samo za Vaše najbolje raspoloženje u najluđem dočeku u gradu!

docek-nove-godine-splav-blaywatch-3

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu Blaywatch možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com