Beograd, Najave, Nova godina, River, Splavovi, vesti

Splav River je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih splavova u Beogradu, a vrhunski provod na kakav ste navikli na ovom mestu biće vam dostupan i u novogodišnjoj noći! Poznat po sjajnim nastupima najpoznatijih pevača sa domaće muzičke scene, River je spremio spektakularno gostovanje za najluđu noć! U pitanju je Beca Fantastic koji če se pobrinuti da u Novu godinu uđete odlično raspoloženi i nasmejani, dok će on atmosferu držati na najvišem nivou! Cena karte je 20 eur, dok se rezervacije dodatno plaćaju. Pored toga, piće će biti po redovnom klupskom cenovniku u okviru kojeg postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu River možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com