Beograd, Najave, Najbolje kafane, Nova godina, Stara Pesma, vesti

Sa njom nema greške, jer Vas u Staroj Pesmi očekuje doček Nove godine za pamćenje! Doček Nove godine 2017 u kafani Stara Pesma definitivno će zauzeti prvo mesto na Vašoj listi, upravo zbog sjajne atmosfere i energije koju možete očekivati na ovom mestu. Za sjajan provod i igranje do jutra biće zaduženi Vlada Grujić i Snežana Matić. Cena karte kreće se od 45 eur pa naviše, a u cenu je uračunato neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogato meze. Rezervišite vaše mesto na vreme i provedite se kao nikada do sad! Čekamo Vas!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u kafani Stara Pesma možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com