Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, Red Shoes Cafe, vesti

Ukoliko želite lud i nezaboravan doček Nove godine, a da pri tom ne potrošite brdo novca, upravo ste pronašli Vaše idealno mesto na kom možete provesti najluđu noć! Klub Red Shoes Vam nudi to što ste tražili! Zabavljaće Vas Tijana, Martin i bend, ekipa koja će Vam prirediti veče za pamćenje!

Cena barskog stola je 19 eur, dok je banket restoranski sto 29 eur po osobi. U cenu ulazi neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri i neograničena konzumacija hrane sa švedskog stola koji će se tokom večeri konstantno dopunjavati. Strana pića će se prodavati po promotivnim cenama. Obezbedite Vaš savršen doček na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Red Shoes možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com