Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, Teatro, vesti

Želite novogodišnju noć da provedete na najbolji mogući način? Želite da oko Vas tokom čitave noći bude potpuni haos, đuskanje i najpozitivnija energija? Onda ste upravo našli Vaše idealno mesto za doček, a to je klub Teatro! Iz godine u godinu Teatro organizuje sve bolje žurke za doček Nove godine, a onome što priprema ove godine nikako nećete  moći da odolite!

Naime, 31. decembra zabavljaće Vas Peđa Medenica, koji će Vam pokloniti noć punu uzbuđenja i avanture! Fenomenalnim repertoarom i energijom koju poseduje, Peđa će se pobrinuti da u Novu godinu uđete veseli i nasmejani, kao i da ovu najluđu noć dugo pamtite! Cena karte za ovaj spektakularan doček iznosi 25 eur, a rezervacije se posebno plaćaju. Piće će se plaćati po redovnom klupskom cenovniku, u okviru kog postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu. Nema sumnje da se sprema pakleni doček Nove godine, zato rezervišite Vaše mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Teatro možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com