vesti

Doček Nove godine u restoranu X.

Organizujte svoj doček na najbolji mogući način i ne propustite specijalnu ponudu ovog izuzetnog restorana. Za vaš novogodišnji provod imaćete All inclusive uslugu, neogračenu konzumaciju svog pića, alkoholnog i bezalkoholnog, kao i švedski sto na kojem će biti hrana za svačiji ukus. Od predjela do glavnog jela kao i mnogobrojne salate.

Za muziku će biti zaduženi pevači Marko Lukić i Tijana Šalić koji će vam prirediti sjajnu atmosferu! Ne propustite ovu neviđenu i sjajnu ponudu samo u restoranu X! Osoblje restorana ce nastojati da izađe u susret svim željama gostiju i učini vam ovu proslavu Nove godine najlepšom do sada.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Restoran X je otvoren pre četiri godine, a svojim radom ovaj jedinstven ugostiteljski objekat, zadobio je zavidnu popularnost i pozitivne kritike brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva. Idealan je za piće u dobrom društvu, a naročito u popodnevnom periodu.

Ovaj simpatični lokal od drveta svojim ambijentom i spoljnim sadržajima ne odudara od lokacije na kojoj se nalazi. Moderan enterijer upotpunjen je kamenim i drvenim elementima, koji restoranu X daju prepoznatljiv izgled i neopisivu toplinu. Sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Interesantan retro stil, učinio je da se ovaj kafe restoran svojim enterijerom savršeno uklapa u ambijent svog okruženja. Udobne garniture za sedenje, savršene su za svakodnevno uživanje u društvu vama dragih osoba.
Ne propustite proslavu Nove godine na najbolji mogući način i rezervišite svoje mesto u restoranu X. U našoj galeriji fotografija možete se uveriti u sjajan provod u restoranu X, izuzetnom ambijentu i atmosferi koja ovde vlada.

restoran X

 Fotografisano u Restoran X

Rezervacije za doček Nove godine, kao i za sva predstojeća dešavanja u restoranu X možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com