vesti

Dočekajte 2014. sa najboljima - restoran Colonial Sun.

Nova godina u restoranu Colonial Sun je ostvarenje svih vaših prestoničkih snova. Ovde su u jedno smešteni svi najluđi provodi, a u za doček sve to će biti proštepano još zlatnijim nitima. Ovaj najfascinantniji doček sebi možete priuštiti i po fascinantnim cenama 35 evra za dame, a 40 evra za gospodu.

restoran Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Petar Petaković i Jadranka Kalinić preneće na vas duh luđih od najluđih besanih noći, koji će uz ala cart večeru odisati dozom glamura koji je restoran Colonial Sun osmislio i brižno odnegovao samo za vas, svoje omiljene goste. Ovaj fenomenalni, omiljeni restoran za Novu godinu zasijaće posebnim sjajem, upaliće sve svoje i sve vaše svetiljke, a to samo u svrhu najboljeg provoda ikada, koji je uz Petra Petakovića i Jadranku Kalinić zagarantovan.

restoran Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Colonial Sun će za Novu godinu preneti vrhunsko raspoloženje samo na svoje sjajne goste, a Petar Petaković i Jadranka Kalinić kreatori najluđeg provoda obasuće vas vrhunskom srećom. Colonial Sun je stecište luksuza, glamura i sjajnog provoda, u ovom fenomenalnom zdanju osećaće te se najposebnije u životu, a Petar Petaković i Jadranka Kalinić će svemu tome dati svoj pečat i to onaj najunikatniji.

restoran Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Dodirnite glamur, dočekajte Novu godinu kao nikada u svom životu u najelitnijem, najlepšem i najolmiljenijem restoranu Colonial Sun, koji za Novu godinu otvara svoja VIP vrata samo za vas, rezervacije su obavezne.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u restoranu Colonial Sun i priuštite sebi glamurozno VIP zadovoljstvo. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com ludovaće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com