vesti

Dočekajte 2014. u kafani Zlatarski Raj.

Naoštrite novogodišnju euforiju i za najluđu noć budite u trendu. I to uz Ljubicu Mojsovsku i Trendo Band u vašoj omiljenijoj od najomiljenijih kafani Zlatarski Raj.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Za samo 25 € za stajanje i 30 € za sedenje bićete deo onog provoda koji posle niko nikada neće moći da ponovi, a to samo u najboljoj kafani u gradu kafani Zlatarski Raj. Ovde će za doček vladati totalni ršum jer kada atmosferu uzmu pod svoje Ljubica Mojsovska i Trendo Band najbolji provod u gradu je zagarantovan.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Sjajne pesme, maksimalno raspoloženje, novogodišnja ludnica, samo u najdivnijoj na planeti kafani Zlatarski Raj, koja jedva čeka da sa vama podeli rajske vibracije za Novu godinu. Ovde će se skupiti samo vrh društvo oni koji najviše vole da pevaju, najviše vole da luduju i koji svoju harizmu i pozitivnu energiju prenose na sve ostale goste, a uz Ljubicu Mojsovsku i Trendo Band biće ovo nezapamćen provod i najveselije veče u vašem životu jer samo posebni imaju prava da uđu u raj. Za vaše najpozitivnije raspoloženje za Novu godinu čeka vas kafana Zlatarski Raj.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Zlatarski Raj. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com