Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, Share, vesti

Nova godina se već bliži, a ako se još dvoumite gde da provedete najluđu noć, evo rešenja - klub Share. Ovaj fantastični klub najboljeg provoda u gradu, za Novu godinu priprema bolji program nego ikada. Svi koji su navikli da je u klubu Share uvek najbolje, za doček će ostati bez teksta jer će veče biti spektakularno. Zabavljaće vas In Vivo, a cena karte iznosi 39 eur. Rezervacije se dodatno plaćaju, a u cenu je uračunato neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Provedite novogodišnju noć u klubu Share jer smo sigurni da ćete to veče dugo pamtiti!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Share možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com