Beograd, Najave, Nova godina, Restoran, vesti

Restoran Milošev Konak jedan je od prestoničkih restorana sa najdužom tradicijom i predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Ukoliko želite novogodišnju noć da provedete na baš ovakvom mestu, Milošev Konak je odličan izbor! 31. decembra, na ovom mestu sprema se neverovatan doček, a za muziku i odlično raspoloženje biće zadužena fantastična trojka: Milan Tomić, Tamara i Ana! Cena karte kreće se od 30 eur do 60 eur, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, a obuhvata sto za sedenje, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i večeru. Dočekajte Novu godinu u jednom od najpoznatijih restorana u gradu!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Milošev Konak možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com