Malo Bi' Te Tako, vesti

Dođite da vidite šta je prava kafana.

Kafana Malo Bi' Te Tako se već upisala u red vaših omiljenih kafana i jedva čekate priliku da se uputite na ovo mesto. U četvrtak u ovoj super kafani vas čekaju pravi kafanski izvođači Tanja Senić Loka i Red Carpet Bend, kako i samo ime kaže uz Tanju i ovaj bend ćete se osećati kao da ste na crvenom tepihu i zaista će biti tako jer u kafanu Malo Bi' Te Tako dolaze samo odabrani gosti koji ne skidaju osmeh s lica.

kafana Malo Bi' Te Tako

 Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako 

Kafana Malo Bi' Te Tako je veoma prostrana i vesela kafana u kojoj na momente možete doživeti i pravu klupsku atmosferu jer izvođačima koji ovde nastupaju pop note ni malo nisu strane.

Tanja Senić Loka će vam u kafani Malo Bi' Te Tako dočarati atmosferu najveselijih izlazaka sa kojima u četvrtak neće moći da se uporedi ni jedno prestoničko mesto i da biste to doživeli obavezno morate doći u kafanu Malo Bi' Te Tako. Reč je o kafani koja je sjajno opremljena, oslanjajući se na stabilna kafanska merila veoma vešto koketira sa modernim dobrom i donosi provode koji su u potpunom skladu sa vremenom u kom živimo.

kafana Malo Bi' Te Tako

 Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako 

Kafana Malo Bi' Te Tako nije bez razloga vaša omiljena kafana, na ovom mestu dobijate sve što vam srce poželi, radi se o pravim kafanskim provodima u kojima je dozvoljeno pustiti mašti na volju i uživati u pravom pravcatom kafanskom provodu koji i dolikuje objektu sa kariranim stoljnjacima koji kreiraju izvođači kao što su Tanja Senić Loka i Red Carpet Bend koji prave pravi izvanrednu atmosferu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako 

Kafana Malo Bi' Te Tako pravi atmosferu za kojom žude sve druge kafane, još kada uz istu vi zaigrate kafanska priča postaje potpuna. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com