Složna Braća, vesti

Dođite na rakiju sa medom, Složna Braća časti sve redom.

Ove nedelje dođite na rakiju sa medom,jer kafana Složna Braća časti sve redom! A kako i ne bi kad bez vernih gostiju u ovoj kafani nema provoda i dobrog raspoloženja.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Od utorka 21. januara kad je na repertoaru jedinstveni Miloš Trninić Trna, moćićete da se počastite medovačom od samo 130 dinara. Za sve devojke na dve naručene rakije, treća doleće za vaš sto na ručun kuće!  Čekajte, ima još! Bokal ove vrhunske rakije koštaće samo 1.270 dinara, a prilikom naručivanja dva bokala, treći naravno dobijate gratis! Isto važi i za koktele. Naručite tri omiljena koktela i četvrti dobijate na račun kafane Složna Braća!

Ovakva darivanja koja možete imati samo u Složnoj Braći, trajaće sve do četvrtka 23. januara. Zato požurite i dođite da se zarakijamo i zapevamo zajedno!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Nakon Trne, u sredu 22. januara, zabavljaće vas Oriental Bend, dok je četvrtak rezervisan za, već svima dobro poznati Bend Naš Način. Bum Bum Bend i fenomenalni Nikola Vasović vas čekaju u kafani Složna Braća u petak i subotu 25. januara. Svaka rakija nudi drugačiji pogled na svet, vaše je samo da odaberete onu najslađu – neodoljivu medovaču!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Složna Braća možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.
Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com