Blaywatch, Najave, vesti

Dođite večeras na rođendan Mie Borisavljević.

Pevačica Mia Borisavljević nastupa večeras na jednom od najpopularnijih klubova na vodi, splavu Blaywatch. Pored toga, naša mlada i zgodna pevačica, takođe slavi i rođendan, zato očekujte neočekivano dobru žurku o kojoj će se pričati danima.

mia

Dođite na splav Blaywatch da proslavimo Miin 30. rođendan i lumpujemo do zore na "Večeri sportista" koje važi za najbolju žurku na ovom splavu. Mia vas uzbuđeno očekuje, i spremna je da vas, uz kolegu Bojana Grujića, digne u visine jednim od najboljih nastupa do sad!

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ne znamo šta je tačno poželela da joj se ostvari, ali ne sumnjamo da će za svoj rođendan, večeras na splavu Blaywatch ispunjavati svima muzičke želje. Očekujte puno dobre muzike, igre, pesme, pića i vrhunske atmosfere!

Splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Naša slavljenica vas poziva sve večeras da dođete da proslavimo njen divan dan, zato rezervišite svoje mesto na vreme! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

 

 

beogradnocu.com