Najave, Stara Pesma, vesti

Dok dobuje kiša u ritmu tam - tama.

Drugarice i drugovi, nema odmora dok traje obnova! Ove nedelje radna akcija traje od utorka do subote, a predvode je odlični pevači i zabavljači koje obožavate. Gde drugde, nego u kafani Stara Pesma! Kiša pada, ulice se moče neka kisne kome se to hoće... nama je lepo, imamo Staru Pesmu!

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ovog utorka, 6. maja, pripremite vaše glasne žice i nožice, pošto nastupa fenomenalni Sloba Vasić. Narednog dana se ne staje, već se nastavlja istim tempom uz Miloša Brkića i Aleksandru Bursać, dok će u četvrtak dominirati šarmantni Milan Mitrović i Nada Golubović.  Petak, 9. maj, rezervisan je za nastup Mede i Maze, dok će u subotu Džoni i Workersi napraviti potpuni haos! Ludilo je u najavi! Ne propustite najbolju muziku, provod i najlepše goste samo u kafani Stara Pesma!

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com