Kasina Bar, Najave, vesti

Dolazi "Nirvana" u Kasina Bar.

Iako je prošle godine u klubu Kasina Bar jedan mali incident prekinuo nastup pevačice Jelene Rozge, ona je, uprkos tome, odlučila da ponovo nastupi u ovom popularnom beogradskom klubu.

Naime, Rozga će u sredu, 30. aprila, ponovo nastupiti u Kasina Baru i otpevati iznova novi hit "Nirvana" koji je u Srbiji odlično prihvaćen, a naravno i druge svoje pesme.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Jelena Rozga najavila je novi album za jun ove godine, kao i jesenju turneju kojom će krunisati brojne poslovne uspehe koje je ove godine ostvarila. Nakon što je predstavila i novu pesmu "Okus mentola", nedavno je objavila i spot u kome je pokazala svoje zanosno telo. Ne propustite da vidite sve to i uživo i dođete 30. aprila u klub Kasina na Terazijama. Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Večeras će vas zabavljati Željko Vasić, dok je četvrtak dan za nastup profesionalke Goce Tržan! Sjajna žurka je u najavi!

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com