vesti

Domaća DJ scena na Foam Fest-u!

Peti, jubilarni Guarana Foam Fest održaće se 21. septembra u beogradskoj Kombank Areni, a istovremeno i u ljubljanskom Gospodarskom rastavišću. Pored svetskih DJ-eva, i predstavnika regionalne DJ scene, poput Geo da Silve, Pantelisa, Emila Lasarije, publika u Beogradu će biti u prilici da uživa i uz fantastični domaći line up.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Penušavoj senzaciji svojom izvanrednom muzikom doprineće Dj Playa, rezident najboljih beogradskih klubova. Njegovi setovi popularni su i van granica Srbije, a važi i za najtraženijeg beogradskog muzičkog producenta. Žurke koje Dj Playa potpisuje bez sumnje su najposećenija prestonička dešavanja, tako da vas u Kombank Areni ne očekuje ništa manje od pravog spektakla u rangu velikih svetskih dešavanja.

Za miks pultom naći će se i Felipe Simo, austrijski haus producent srpskog porekla. Njegovi progresivni haus nastupi su sve populariji kako u Austriji, tako i u ostatku Evrope. Iako je jako mlad, predstavlja jednog od najperspektivnijih Dj-eva današnjice.
Sax ‘N’ Groove, odnosno DJ Muki & Lane SAX, popularni kragujevčani, za svoj nastup na Foam Fest-u pripremaju poseban set koj će publici pružiti neverovatno iskustvo. Sudeći po dosadašnjem radu ovih momaka, njihov nastup se ne sme propustiti!

Domaću podršku Foam Fest-u daće i Gagi Kabadajić. On će nastupati u društvu kolege Meka Dejmsa, dok će se Petar Della Pietra, producent i kompozitor, predstaviti svojim novim singlom, ali i brojnim drugim haus hitovima, i pružiti vam neponovljivo uživanje u peni.

Ekipa koja čini sastav Kriminal gajs su, takođe, pripremili odličan haus set, a čast da otvore ovogodišnji Guarana Foam Fest pripašće ekipi u sastavu Dj Neli i Mark Anderson.

Predrag Janus će sa svojim prijateljima, Petrom Cvetkovićem & 031 Republic, izvesti do sada neviđenu tehniku miksa, odnosno trostrukim B2B miksom “trek baj trek” spektakularno će zatvoriti petu po redu penušavu dvanaestočasovnu senzaciju.

Foam Fest Molti Baci

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Prodaja ulaznica za BGD Foam Fest još traje, a svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. Sve karte naručene preko portala beogradnocu.com biće vam besplatno isporučene na kućnu adresu. U iščekivanju vaših karata, pogledajte fotografije sa dosadašnjih promo žurki Foam Fest-a u našoj specijalnoj rubrici, pod istim imenom.

 

beogradnocu.com