Najave, Planta, vesti

Domaćica u Planti: Milan Bujaković uz live bend.

Peta sezona najbolje zabave je u punom jeku i vreme je da nastavimo istim ako ne i jačim tempom.  Ove subote nam dolazi domaćica u goste. Raspevana i razigrana, veče će začiniti uz hitove narodne i zabavne muzike. Za domaćinsku atmosferu i dobro raspoloženje biće zadužen Milan Bujaković uz live bend, dok će u pauzama dobro poznati DJ Skippy biti odgovoran za mrdanje kukovima uz najveće hitove house muzike!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Dodjite uživajte i opustite se u magičnom ambijentu i odličnim koktelima, u prelepom delu Beograda, gde se nalazi lepotica kraj Ekonomskog Fakulteta. Vrata se otvaraju u 22h i zatvaraju u 03h. Ko ne zna kakve su žurke bile u Planti, neka obavezno svrati, a ko zna neka dodje ponovo jer zna o čemu pričamo.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Oseti ritam, oseti radost, oseti ljubav, oseti Plantu! Vidimo se u subotu!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

 

beogradnocu.com