Beograd, Restoran, vesti

Restoran Donji Grad nalazi se u srcu Beogradu, nedaleko od Kalemegdana, u mirnom delu Dorćola, na uglu ulica Kinićaninove i Visokog Stevana. Radno vreme ovog restorana nacionalne kuhinje, kapaciteta 100 ljudi, je od devet do dvadeset i tri časa.

Ovaj restoran poseduje dve sale. U gronjoj sali sa pogledom na park i ulicu lipa, koje su ukras ne samo kada raskošno cvetaju, već i kada prave pravu zimsku idilu u hladnim danima, u mirnom ambijentu smešten je kafe, u kome možete popiti dobar espresso, pročitati dnevnu štampu, doručkovati ili se pak zasladiti raznim poslasticama. Od proleća pa sve do kasne jeseni pravo je zadovoljstvo osetiti miris lipa koje krase letnju baštu i pružaju Vam pravi užitak jutarnje kafe, prijatnog ručka ili večere. U donjoj sali ušuškanoj od cigle i drveta nalazi se restoran koji odiše toplinom i pruža osećaj kućne atmosfere.

bgnocu-4

 Fotografisano u restoranu Donji Grad

Restoran ima porodičnu tradiciju duži niz godina i poznat je po pripremi i služenju raznih specijaliteta po starim receptima. Sa menija restorana Donji Grad izdvojili bismo ponudu od preko dvadeset jela po ceni od 500 dinara, u koju je uklljučen i dezert. Ova ponuda obuhvata jela sa roštilja, svinjsko i jagnjeće pečenje i brojna kuvana jela. Restoran je poznat i po specijalitetima ispod sača kao što su teletina, jagnjetina, šurena jaretina i nešto što niste imali priliku da probate a to je dimnjena prasetina ispod sača. Sve ovo prati odlična karta pića, u kojoj se izdvajaju brojna vina. Cene su sjajne, a usluga je na najprofesionalnijem mogućem nivou i slobodno se može reći da se približila onome što nude svetski priznati restorani.

Ukoliko još uvek niste probali specijalitete restorana, želite da izađete sa prjateljima ili su Vam došli iznenadni gosti, u Donjem Gradu Vas čekaju. Ovaj restoran je jedno nezaboravno iskustvo, priča koja će Vas lako osvojiti i učiniti da se ovde rado i sa osmehom vraćate.

Donjigrad-jelo-1

Fotografisano u restoranu Donji Grad

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com