Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, vesti

Svetski poznati di-džej Dosem biće glavna zvezda SAMO TVRDO žurke koja će u petak 13. novembra biti održana u klubu Monsun.

Španac Mark Dosem je trakama „Silent Drop“ i „Beach Kisses“ još 2008. godine pridobio pažnju svetske javnosti i od tada ne prestaje da intrigira i impresionira svakim novim izdanjem. Njegove trake našle su se u setovima velikana kao što su Sasha, John Digweed, Joris Voorn, Laurent Garnier i Carl Cox koji je nedavno izjavio da je Dosem jedan od najkreativnijih di-džejeva danšanjice.Njegova kreativnost i jedinstveni stil vešto balansiraju na relaciji soulful techno i hi-tech house.

Drugi gost biće DJ Lion iz Bugarske čiji su setovi karakteristični po tome što s neverovatnom lakoćom kombinuje funky, electro, progressive, minimal, tech, tribal, deep, vocal i break-beat house u hipnotišuću priču. Domaća podrška biće autori SAMO TVRDO serijalaPhill&Dansmore i Tumalon.

Ulaznice za ovu žurku mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 400 dinara u Monsun Baru (Travnička 3), Smart Shopu Zla Shtek (TC Sremska ) i Boarshopu (Balkanska 21).

SAMO TVRDO je serijal žurki koji ima za cilj da publici predstavi kvalitetan tech house zvuk, dovodeći neka od najpoznatijih svetskih imena i ujedno predstavljajući domaće artiste. Specijalni gosti na SAMO TVRDO žurkama do sada su bili bugarski di-džej Metodi Hristov i nemačka zvezda Ninetoes.

monsun masa

Fotografisano u Klub Monsun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com