vesti

Došlo je vreme za Fajront.

Klub Fajront i dalje dominira prestoničkim noćnim provodom. Uz puno iznenađenja za sve goste, dosta dobre energije i vrhunskog raspoloženja, u klubu Fajront provod je uvek na maksimalnom nivou. I ove subote igramo u duhu slogana kluba – “Where our story begins”.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Večeras, 14. decembra u Fajrontu će vas zabavljati Dj Sasha Dee & Dj Nenad Bućić. Na muzičkom programu očekuju vas razne varijacije house hitova, tako da će biti mesta za tec- house, ali i disco i fanky deep tonove.

Uz rezidenta kluba Dj Nenada Bućića, koji je poslednju deceniju radio u svim eminetnim beogradskim klubovima, odličan provod je zagarantovan. Bućić svakog vikenda dovodi i nekog od kolega tako da vas očekuje pravi džet set clubbing.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Klub Fajront, predstavlja spoj komfornog lounge bara i urbanog noćnog kluba. Zimski hit na Savi - Došlo je vreme za ''Fajront''. Ovo je novo mesto za otmene hedoniste i urbane klabere. Dođite i uverite se u najbolji klubski provod u gradu, samo u klubu Fajront!

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Ne propustite ovu subotu u Fajrontu , već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Fajront. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija i shvatićete i sami da noći u Fajrontu ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com