Malo Bi' Te Tako, vesti

Doza muzičke kreativnosti.

Kafana Malo Bi' Te Tako odavno je najpopularnija, serija provoda u njoj nesumnjivo ima najveću gledanost. Petkom je u kafani Malo Bi' Te Tako vrlo burno, jer vas bez granica zabavljaju Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić, oni do tančina proniču u vaša očekivanja i tačno znaju o čemu mislite baš u datom trenutku kada zakoračite u kafanu Malo Bi' Te Tako.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Procente provoda u kafani Malo Bi' Te Tako nema potrebe računati, ovde je uvek sve 100% najbolje, posebno subotom, kada vrcavo igrate na svaki takt koji proizvede 100% Bend, najjači u Beogradu. Kafana Malo Bi' Te Tako je jedno posebno šarmantno ćoše gde se očas posla čim zapeva 100%  Bend sruše sve emocije, to je kafana i za kumove i za pijane drumove i za ljubav i za žal, ma nije ona savršena, nemojte to ni da mislite, ona je 100% više od toga i to sva pesmom pijana grla već odavno proverila i verujte reč je provodu koji 100% radi.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako je mesto na koje morate doći, mesto na kom se vreme broji po vašem satu, satu najlepše pesme i najboljih provoda. Kafana Malo Bi' Te Tako je dovoljna doza muzičke kreativnosti, koja će razbuditi sve vaše uspavane emocije i naterati vas da zaigrate po voljenoj noti, sve je tako lako sa kafanom Malo Bi' Te Tako, jer je ona pahulja milja koja će lagano skliznuti do vašem stola i neće vam dati mira do poslednje čaše.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, rezervišite najbolje momente baš onih provoda u kafani Malo Bi' Te Tako koji vam po prirodi stvari pripadaju. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Naše fotografije govore o svim momentima iz kafane Malo Bi' Te Tako, tu ste negde bili i vi, sigurni smo, bili ste najveseliji gost, pred našim neprocenjivo preciznim objektivima koji su kodirani dobrim provodom.

 

beogradnocu.com