Beograd, Najave, Restoran, vesti

Restoran Druga Priča, se nalazi u ulici Kej oslobođenja bb, na Zemunskom keju iza hotela Jugoslavija i u svojoj ponudi ima preukusnu hranu, koja u potpunosti opravdava naziv restorana. Priča je krenula od babe Jagode davne 1968. godine, sa čuvenim restoranom Romantika, preko oca vlasnika još čuvenijeg restorana Žabar 1998. godine, do Druge Priče koja od 2013. malim uspešnim koracima gazi ka prelepoj budućnosti.

dugapricarestoran

Fotografisano u restoranu Druga Priča

Pića koja ćemo uparivati sa specifičnom hranom su ili vino porodice Poznanić (već poznata Dara i Talian),ili vrhunska svetska vina na akcijama, kao i najneobičnija Pale ale piva  i mnoga druga interesantna pića. U Drugoj Priči će se uvek potruditi da vas ubede da probate nešto njihovo posebno: Srpski suši, Piccu Giccu, domaći sušeni paradajz, mini Tatarski biftek, taljatele sa dimljenim smuđem u sosu od vina "Talian" ili najbolji biftek u državi.

restoran-druga-prica-hrana-02

Fotografisano u restoranu Druga Priča

Vrhunski profesionalni muzičari na tamburama, uz dodatne zvuke zavodljivog klarineta, učiniće da vam vikend bude za pamćenje. Muzičari sviraju petkom i subotom od 22h-02h. Ambijent je vrlo domaćinski i prijatan što dovodi do toga da se osećate kao kod kuće. Enterijer je sastavljen od taštinih stolica, preko stolica od baba Dare do najnovijih stolica. Za enterijer se u isto vreme može reći i da je minimalistički.

Restoran se može pohvaliti dobrom posetom upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji odavde uvek odu siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su došli. Imajući u vidu da je slogan zaposlenih u restoranu "dozvolite nam da vas razmazimo" smatramo da je više nego jasno da je restoran Druga Priča sigurno odličan izbor.

druga pricaa restoran

Fotografisano u restoranu Druga Priča

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkogCall Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com