Najave, vesti

Vrhunska atmosfera i zaista izuzetan vikend vas očekuju u restoranu Druga Priča, kada će se za vaše maksimalno uživanje i u petak i u subotu pobrinuti fantastični Kao bend. Ovi muzičari u restoranu prirediće vam neponovljiv provod i nezaboravne momente.

restoran Druga Priča

Fotografisano u Restoran Druga Priča

Pored toga, u Drugoj Priči moći ćete da uživate u pravom gastro luksuzu uz Srpski suši, Piccu Giccu, domaći sušeni paradajz, mini Tatarski biftek, taljatele sa dimljenim smuđem u sosu od vina "Talian", kao i uz mnoge druge specijalitete.

restoran Druga Priča

Fotografisano u Restoran Druga Priča

Pored sjajne kuhinje, ono što restoran Druga Priča  izdvaja iz mnogobrojne ponude je svakako interesantan izbor pića. Kao npr. vino porodice Poznanić (već poznata Dara i Talian),ili vrhunska Svetska vina na akcijama, kao i najneobičnija Pale ale piva  i mnoga druga. Čitav ambijent učiniće da se osećate bolje nego ikada. Neka restoran Druga Priča bude vaš prvi izbor!

restoran Druga Priča

Fotografisano u Restoran Druga Priča

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

restoran Druga Priča

Fotografisano u Restoran Druga Priča

 

beogradnocu.com