Korčagin, vesti

Doživite Korčagin.

Tako šarmantan i unikatan enterijer koji iz svakog kutka odiše uspomenama i porukama je glavni pečat  kafane Korčagin. O kafani Korčagin pričane su priče i tek će se govoriti jer ona projektuje emocije jednog vremena koji je mnogima ostao u najlepšoj uspomeni i iz kojeg bi voleli da nikada nisu morali da odu, ali vreme ne prašta.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

I repertoar je u kafani Korčagin malo je reći savršen, sve u vezi nje je prava bomba, pa tako i muzički specijaliteti koje vam kafana Korčagin daruje. Večeras i sutra ona sa vama deli najbolje ex yu rock hitove koje će za vas izvoditi unikatni Coka i Rade, oni koje su vaši provodi oduvek tražili. Njihov performans na dve gitare je sjajan pristup svim čulima koja obožavaju ovaj ex yu rock kurs, jer se on savršeno uklapa u priču koju vam kafana Korčagin uporno priča i koju sa njom i njenim krajnje šarmantnim pristupom nikada ne možete zaboraviti. Samo za vas kuhinja kafane Korčagin će danas i sutra biti otvorena do ponoći.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

I nećemo vam kazati idite u Korčagin zbog toga i toga, da upoznate provod, nezaboravne momente, to se sve podrazumeva. Ovo je kafana u kojoj mnogo toga možete naučiti u kojoj bukvalno možete osetiti miris jednog vremena i približiti se patnji naših starih za istim u kafani Korčagin. Njen sadržaj kroz koje će vas provesti ex yu rock hitovi u izvedbi Coke i Radeta biće pravo otkrovenje koje će uzdrmati sva vaša kafanska merila.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Besplatnu  rezervaciju ex yu rock načina da shvatite poentu jednog prošlog, a sveprisutnog vremena možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi smo sebe častili ovim savršenim iskustvom u kafani Korčagin, vi ste na potezu, ne oduzimajte sebi mogućnost da doživite živu istoriju u savšeno harizmatičnoj ideologiji koja je ostavila neizbrisiv trag u životima svih nas, pa i u našoj galeriji fotografija, uživajte!

 

beogradnocu.com