vesti

Doživite pravi Mexico u restoranu Nachos.

Mexico je stigao u Beograd, divno miriše i ukusniji je nego ikad. Restoran Nachos čiji je zaštitni znak autentična meksička kuhinja, dočaraće vam atmosferu najintrigantnije zemlje u Centralnoj Americi.

U restoranu Nachos vlada nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma koji počiva na dva osnovna pravila – meksičkoj hrani i brzim ritmovima!

restoran Nachos

Fotografisano u Restoran Nachos

Ako ste se uželeli drugačije hrane, spremljene na vrhunski i specifičan način, pri tom servirane u toplom i ušukanom mestu, onda ste na pravoj adresi. U restoranu Nachos svakodnevno se služe sve vrste nachosa, tapasa, sočnih rebaraca, kao i ručno pravljeni sosovi koji daju poseban ukus. Savršene kombinacije aroma daju svim specijalitima u ovom restoranu jedinstven i specfičan duh Meksika i Teksasa – poznat u svetu kao Tex-Mex kuhinja.

restoran Nachos

Fotografisano u Restoran Nachos

Ono što će vas posebno oduševiti je i to da ne morate da izlazite iz kuće da bi probali ovaj vrhunski restoran, već će Nachos doći vama na adresu. Samo pozovete ovaj predivan lokal i naručite šta želite da klopate. Ljubazno osoblje će vam uvek izaći u susret sa stručnim savetima i svime što vam treba i pravac do vaše kuće. Dostava se vrši za Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula – uži gradski deo i Novi Beograd.

Moderan i autentičan restoran Nachos svakog vikenda pravi žurkice, a muzika je prepuštena talasima koje samo za vas prave neki od vodećih clubbing gurua. Osim toga, u Nachosu možete organizovati i svoju privatnu zabavu, pratiti uzbudljive utakmice u društvu i mnogo toga.

restoran Nachos

Fotografisano u Restoran Nachos

Restoran Nachos je jedno beogradsko skrovište, gde možete na miru da porazgovarate, ali i uživate u neverovatnim ukusima, koje niste imali prilike da probate na drugim mestima. Zato ne propustite ovaj Mexico u Beogradu i uverite se sami. U našoj galeriji možete pogledati fotografije restorana Nachos, koji se izdvaja kao jedan od omiljenih i prvih restorana u “Silikonskoj dolini”. Ne propustite da to vidite i uživo.

Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za restoran Nachos i sva dešavanja u gradu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com