Pivnica Ispod Mosta, vesti

Doživljaj koji se pamti.

Pivnica Ispod Mosta je jedno posebno zadovoljstvo u kojem vaša čula naprosto uživaju, jedinstvena je u svemu, pa tako i u ponudama. Doručak je veoma važan za kvalitetan početak dana, a uz kafanu Pivnica Ispod Mosta vaši jutarnji momenti će biti savršeni. Uz najukusnija pileća krilca, kobasice, rebarca, butkice, burgere, vaš dan ispod mosta prerašće u fantastično zadovoljstvo. Sve to ne bi bilo toliko šarmantno da nije to i prilika da se ovi predivni zalogaji zaliju svetlim, mutnim ili tamnim pivom, a još kada na sve to kao jagodica na vrhu šlaga dođe fantastična muzika, kafana Pivnica Ispod Mosta definitvno postaje mesto na kom dobijate sve što ste ikada tražili.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pivnica Ispod Mosta je dah Oktobar festa na asfaltu Beograda, savršeno mesto za sve pivopije i sve meraklije. Ona je savršen početak za svaki vaš dan, savršeno podne, kao uvod u još bolje i raspevanije veče u kom ćete saznati sve čari kafanskog života, kojih nije malo. Jedisntven dodir kafanskog stila, šmeka stranih pivnica i primesa savršeno doziranog glamura su samo delić užitka koji vam Pivnica Ispod Mosta pruža.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pored fantastične usluge, muzika je deviza Pivnice Ispod Mosta, četvrtkom, petkom i subotom možete se proveseliti uz Dariju i Puleta Scandal, Tamburaše i Orkestar Komšije koji će već dovoljno specifičan osećaj koji projektuje kafana Pivnica Ispod Mosta pretvoriti u rajski provod koji nema duplikat. Pivnica Ispod Mosta je iz više uglova čarobna, to je mesto koje volite i koje ćete uvek voleti, niz elegantne stepenice, vaše spuštanje će ulepšati sjajna muzika uz koju ćete podeliti najtajnije segmente vašeg kafanskog postojanja i nikad nećete zažaliti zbog toga.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Doživljaj kakav se pamti u kafani Pivnica Ispod Mosta možete besplatno rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ispod mosta zaključane su najlepše emocije koje smo mi prepoznali i ovekovečili u našoj galeriji fotografija, u tim segmentima u kafani Pivnica Ispod Mosta posebno se lepo slika vaš neodoljivi osmeh, živeli!

 

beogradnocu.com