vesti

Dozvolite sebi dašak luksuza.

Bar Dash's je uvek, ali uvek idealan izbor za noćni izlazak, jer ovde je uvek nepogrešivo i nandmašivo i uvek najbolje. U petak za vaše dobro raspoloženje  zadužen je Acoustic Bend - Ozvučeni Tamburaši, koji će oživeti sva vaša najlepša kafanska sećanja i probuditi zaspale emocije vaših najlepših doživljaja koji su obojili vaš noćni život.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je uzdanica najveselijih noći, onih o kojima uz osmeh i pregršt emocija najlepše pričate i koje nikada ne izlaze iz vašeg sećanja. Subotom vas zabavlja nikad bolji Peca Petaković, koji je nosilac najboljeg zvuka i neponovljivo razdraganih vibracija.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je kao bunar želja u koji kada bacite novčić izlaze najlepše moguće emocije. Peca Petaković je sjajan izvođač koji će pretvoriti vaš provod u žurku stoleća, veselićete se najbolje i najlepše i nikada to nećete zaboraviti jer baru Dash's je stalo do vašeg mišljenja i uvek ga ispoštuje i nastoji da to podigne na viši i kvalitetniji nivo, jer najbolji gosti zaslužuju samo najbolje, a najbolji su provodi u najboljem baru Dash's koji je samo vaš. Peca Petaković je izvođač snova, a zajedno sa barom Dash's ostvaruje sve verzije idealnog barskog života u kom se pije i slavi dok vas noge nose.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Rezervišite barsku idilu u fenomenalnom baru Dash's na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com,  odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život  Beograda. Idila i nas privlači, vidimo se u idiličnom baru Dash's.

 

beogradnocu.com