Community by Kasina, Najave

Predrag Popović, poznatiji kao Pop sa TDI radija, Dr Love, ali i MC Pop, “uhvaćen” je sinoć u popularnom prestoničkom klubu Community by Kasina.

KKK

Fotografisano u Klub Community by Kasina 

Pop, za kog slobodno možemo reći da je jedan od najpopularnijih radio voditelja u Srbiji, uživao je sa svojim kolegama u nastupu Magla Benda. Ako provirite u našu galeriju fotografija, možete se uveriti kako izgleda jedno slobodno veče našeg doktora “ljubavi” koji je dao sebi malo oduška.

KK

Fotografisano u Klub Community by Kasina 

Predrag Popović je voditelj emisija Dr Love, Kontra Kviz, Antidepresiv na TDI radiju. Pop je takođe jedan od članova veoma popularnog benda Dobar, Loš, Zao koji je, između ostalih, obeležio dance eru u Srbiji. Idejni tvorac TDI ekipe, i MC koji zna i ume da prenese pozitivnu energiju na ljude oko sebe! Šale koje Predrag Popović Pop izgovori u kultnoj emisiji „Kontrakviz“ već sutradan završavaju u medijima kao vic dana.

KKKK

Fotografisano u Klub Community by Kasina 

Pogledajte kakva je atmosfera vladala sinoć u klubu Community by Kasina.

K

Fotografisano u Klub Community by Kasina 

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com