Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Duh Ibice u Novom BitefArtcafe-u.

#IAMMADEINSERBIA by Zoe Milano -IbizaSensation - limited edition party održaće se, ovog četvrtka, 5. februara, u beogradskom klubu Novi Bitefartcafe. Zoe Milano, multimedijalni umetnik koji godinama živi i radi na relaciji Milano-Beograd-Ibiza, želi da kroz event prikaže Beograd Noću na Ibici.

klub Novi BitefArtCafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Zoe Milano je već uveliko poznata na Ibici gde je zimus između ostalog radila sa Unicefom, a tu je njena pacha za christmas party, povodom koje je izašla i u novinama. Za zumbu je uradila specijalnu numeru ZUM NA EX, sarađivala je sa Markom Konom i mnogim drugim. U Italiji je imala prilike da radi mediaset nastup u čuvenoj emisiji Chiambretyi Night. Sve u svemu, jedna fantastična dama koja komponuje, peva i igra.

Uz fenomenalnu muziku, Dj Kid Vibes, vocalist Zoe Milano imaće i show sa svojom official Ibiza Dance Crew! Sve to začinjeno koktelima na promociji uz koje dok pijuckate,uživaćete i u SPA tretmanu ruku by salon Majoli. A za ovu priliku biće i fashion part brenda le Ciel Noir. Event počinje u 20h.

klub Novi BitefArtCafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Dress code: chill dance party crazy ! ITS MORE THEN EVENT, ITS A PARTY!

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com