Teatro, vesti

Duh Kube u klubu Teatro.

Ko god se sinoć provodio u klubu Teatro imao je priliku da iskusi pravi spektakl i bude potpuno očaran. Naime, sinoć su u klubu Teatro performans održale plesačice sa Kube koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Atmosfera je bila fenomenalna, a gosti opijeni kubanskim ritmom i vrhunskom energijom.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ono što je sigurno, provod je bio maksimalno dobar, atmosfera usijana, a muški deo gostiju potpuno oduševljen. Vaš omiljeni portal vam prenosi delić jučerašnjeg provoda iz kluba Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ne propustite jedinstvena dešavanja u klubu Teatro. U petak 6. decembra očekuju vas Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović, dok će se u subotu za vašu nezaboravnu noć pobrinuti Ćemo i Ljupka Stević. Za kraj nedelje klub Teatro je ponovo idealan izbor. Sa vama će biti Mia Borisavljević i Bojan Grujić i učiniti da još jedno Veče sportista bude pravi spektakl.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervacije za vaš večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online .

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Teatro bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com