Beograd, Restoran, vesti

Le Molière je autentični restoran koji nudi specijalitete francuske kuhinje, kao i odabrana internacionalna i srpska jela. Odlike ovog restorana su prirodni ukusi, svežina proizvoda kao i opuštenost za stolom. Tradicionalna kao i moderna jela očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih pariskih restorana. Ono što će vaš doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih kao i italijanskih i srpskih vina.
 Misija ovog restorana jeste da prenese autentičnu francusku atmosferu u srpsku prestonicu uz pomoć sjajnog osoblja, kvalitetne i prepoznatljive kuhinje kao i ambijenta restorana Le Molière.

le moliere

Fotografisano u restoranu Le Molière

Ne čekajte više ni sekund. Posetite ovo izvanredno prestoničko mesto i sebi i svojim prijateljima podarite jedinstveno iskustvo. Ljudi okupljeni oko restorana Le Moliere pobrinuće se da vam apsolutno ništa ne zafali, a vi ćete se u ovo divno mesto zaljubiti već prilikom prvog koraka. Doživite duh Pariza u srcu Beograda.

le moliere1

Fotografisano u restoranu Le Molière

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com