Lava Bar, vesti

Duh starogradske muzike u Lava Baru.

Ovaj jedinstveni bar već godinama u nazad prednjači kvalitetom kako u muzičkom tako i u uslužnom smislu. Poklonici dobrog provoda ne zaboravljaju lude noći u Lava Baru čija adresa je svima odlično poznata Kneza Miloša 77.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Večeras se ludi provod u već osvedočenom raju dobrog raspoloženja samo nastavlja i to i uz zvuke tamburica koje će vam zasvirati na uvce tačno u 21 h. Ponedeljak je u Lava Baru rezervisan za tanke žice tamburaške koje nikoga ne ostavljaju bez pesme, čašice za nazdraviti i sjajnog raspoloženja.

Uz tamburice svakog ponedeljka svi zajedno igraju i pevaju, prisećaju se najlepših trenutaka u svom životu, i to u Lava Baru. Ovaj multifunkcionalni ugostiteljski objekat poznat je i po vrhunskoj mediteranskoj kuhinji, sjajnoj vinskoj karti i po fantastičnom provodu koji noćobdije jako dobro poznaju.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Lava Bar je osvojio sve koji vole dobru muziku i dobre bendove. Negujući kavlitet brižno je odnegovao svoje goste i uvek ima sluha za nove zaljubljenike u erupciju dobrog raspoloženja koje se projektuje iz vulkana poznatog i osvedočenog kao Lava Bar.

Ovaj sjajni bar proslavio je mnoge neafirmisane bendove koji su zanat ispekli upravo na maloj bini velikog i neponovljivog Lava Bara. Rock, džez, evergrin, etno... note su po kojima se Lava Bar proslavio i stvorio hordu poklonika koji se očarani kvalitetom uvek vraćaju na dobro poznato mesto koje uvek iznenađuje sve boljim i luđim provodom koji se ne zaboravlja. Subotom vas kao i uvek, čekaju fenomenalni Gitarsi.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Prijateljske cene, prelep, udoban, topao, ambijent koji u svom izgledu objedinjuje različite ukuse i spaja ih u vrhunsko zadovoljstvo adresa je na kojoj se sudaraju čak i generacije i to zahvaljujući dobrom provodu koji nikada ne izostane. Nek zvuk tamburice i vas večeras privuče da krenete put sjajnog provoda u Lava Baru i učini da ponedeljak za ubuduće bude rezervisan za najlepše starogradske pesme u izvedbi majstora tamburice u Lava Baru.

Fotografi portala beogradnocu.com, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u neponovljivom Lava Baru veseliti sa vama . Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u Lava Baru, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com