vesti

Duomo je sve što ste oduvek želeli.

Spektakularni restoran Duomo, prijateljski je orijentisan prema svim svojim dragim gostima i u najluđoj noći. Naime, ovaj boženstveni restoran omogućava svim ljubiteljima glamura, sjaja i lepog raspoložanja da Novu godinu dočekaju u jednom od najlepših restorana u srcu grada i to sa slobodnim ulazom, a uz obaveznu večeru.

restoran Duomo

Fotografisano u Restoran Duomo

Restoran Duomo podseća na sicilijanske restorane, poput onih koji se viđaju u sjajnim italijanskim filmovima, gde je sve podređeno uživanju gosta. Duomo je kao san, za kojim se uvek vapi, ovom restoranu neopisivi šarm daju ogledala u kojima sedeći u najdivnijem restoranu na Dorćolu živite svoju bajku.

restoran Duomo

 Fotografisano u Restoran Duomo

U restoranu Duomo su i slike žive, sve je podređeno vašem besprekornom uživanju i usluga i muzika i svaki kutak ovog božanstvenog hedonističkog raja na zemlji. Restoran Duomo ima najbolju ponudu autentičnih italijanskih pizza, spremljenih u specijalnoj peći na drva. Kuvari znaju tajnu  italijanskih majstora i koriste originalne sastojke. Pored raznovrsnih pizza, poput pizze sa goveđom karpaćom, restoran Duomo se sa ponosom može pohvaliti i velikim izborom pasti, salata, rižota kao i pažljivo osmišljenom vinskom kartom, dok je desertna lista čista harmonija.

Duomo je razlog da verujete da romantika i dalje živi i da pod venecijanskim maskama, u rimskoj fontani možete baciti novčić i zamisliti najskriveniju želju u jezgru Beograda u restoranu koji se voli, restoranu Duomo.

restoran Duomo

 Fotografisano u Restoran Duomo

Ono što je jako bitno je to da ukoliko ne možete doći do restorana ili jednostavno želite da u specijalitetima italijanske kuhinje uživate kod kuće, da vam restoran Duomo može dostaviti spremljenu hranu na željenu adresu. Budite inspiracija najlepše italijanske kancone, dođite u restoran Duomo. Rezervacije možete obaviti i putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com