Malo Bi' Te Tako, vesti

Dva nivoa spektakla.

Još uvek ne znate koje je idelno mesto za vaš provod? Malo Bi' Te Tako i dalje predstavlja pravi izbor kada je kafanski provod u pitnaju, što zbog besprekorne usluge, što zbog najlepših Beograđanki. Međutim, to nisu jedini razlozi zbog kojih je ova kafana omiljena! Posebna pažnja posvećena je neverovatno dobrom muzičkom repertoaru, koji se uvek pažljivo bira.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

U četvrtak 6. marta, samo za sve ljubitelje dobre pesme i one koji umeju da cene pravu kafanu, nastupaju Tanja Senić Loka i Red Carpet Bend. Očekujte neponovljivo dobru atmosferu uz najlepše hitove narodne muzike, koji će vas ostaviti bez daha. Budite dovoljno hrabri i dozvolite da vam muzika probudi i najskrivenije emocije. Prepustite se čarima boemskog života, i iskusite jedinstveni meraklijski provod.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Veoma profesionalna muzička ekipa učiniće sve da ovaj dan pamtite samo po najlepšem. Svi koji svoje poverenje budu ukazali kafani Malo Bi' Te Tako, Tanji Senić i Red Carpet Bendu, garantovano će dugo prepričavati ovaj četvrtak, naravno uz mnoštvo pozitivnih utisaka. Pripremite se na spektakl, što je uostalom i prva asocijacija na popularnu i veoma atraktivnu kafanu Malo Bi' Te Tako.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana je uvek pravo rešenje za sve! Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Malo Bi' Te Tako. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Malo Bi' Te Tako bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com