Jimmy's, vesti

Džej nastupa na splavu Jimmy’s!

Jedan od najuspešnijih pevača na našoj estradnoj sceni, Džej Ramadanovski, nastupiće u utorak, 6. avgusta na popularnom beogradskom splavu Jimmy's. Iako novootvoren, splav Jimmy's već važi za imperativ prestoničkog noćnog života.

Sudeći po interesovanju za ovaj Džejev nastup, beogradska publika željno iščekuje da se provede uz hitove kao što su “Nedelja”, “Ritam da te pitam”, “Sunce ljubavi”, “Dunav”, ”Idi jer neko čeka tebe”, “Imati pa nemati”… Nesumnjivo vas na splavu Jimmy’s očekuje fenomenalan provod, jer su Džejevi nastupi, što zbog dobre muzike, što zbog njegove harizme, uvek puni pozitivne energije.

Splav Jimmy's ovog utorka svakako je pravi izbor za ljubitelje kvalitetne žive svirke i vokalnog izvođača kao što je Džej. Sjajna atmosfera i provod do ranih jutarnjih časova svakako neće izostati.

Jimmys

Fotografisano na  Splav Jimmy's

Nakon nastupa pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, na splavu Jimmy's vas u sredu 7. avgusta očekuje jedan od koncertno najtraženijih bendova – Miligram. Četvrtak je rezervisan za atraktivnu Anu Kokić, a za fantastičan početak vikenda, petak na splavu Jimmy's možete provesti uz Danijelu Trkulju, Nebojšu Vojvodića i Fantastic Band. U subotu ne propustite nastup Millenium Banda, Darie Stanojević i Alekse Radenkovića.

Fotografije sa splava Jimmy's možete pogledati u našoj galeriji najboljeg noćnog provoda. Najinteresantniji momenti vašeg uživanja u čarima Beograda zabeleženi su objektivima portala beogradnocu.com, jer najbolji provod u gradu nikad ne prolazi bez nas!

Jimmys

Fotografisano na  Splav Jimmy's

Rezervacije za nastup Džeja Ramadanovskog, kao i za ostala najavljena dešavanja na splavu Jimmy's, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com