vesti

Džez veče u restoranu Bizu.

U petak 1. novembra za sve ljubitelje džez muzike idealno mesto za izlazak definitivno predstavlja restoran Bizu. Nastup će održati Jelena Jovanović, Milan Pavković i Filip Bulatović.

restoran Bizu

Fotografisano u Restoran Bizu

Početak izvanrednog programa u restoranu Bizu zakazan je za 2o:30h. Moći ćete izvrsno da se provedete uz džez melodije, pozitivno raspoloženje i dosta dobre energije. Atmosfera će garantovano biti vrhunska, a vaš doživljaj neponovljiv!

restoran Bizu

Fotografisano u Restoran Bizu

U našoj galeriji fotografija možete pogledati izgled restorana Bizu, i uveriti se u izuzetno prijatan ambijent, koji će dodatno doprineti vašem uživanju u zvucima džeza. Specifičan enterijer, i fenomenalna akustika, omogući će da vaš provod bude zaista na svetskom nivou. Obezbedite sebi jedinstveno uživanje!

Upravo ovde, možete iskusiti vrhinski hedonizam, jer uz fenomenalnu muziku, ovde možete probati najbolji suši u gradu. Pored sušija, postoje i drugi specijaleteti, a neki od njih su od organski uzgajanih namirnica. Sve to možete upotpuniti čašom vrhinskog vina ili koktela, koji samo za vas pravi koktel majstor.

restoran Bizu

Fotografisano u Restoran Bizu

Rezervacije za džez veče u restoranu Bizu, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas redovno budete pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije o vodećim beogradskim mestima za provod.

 

beogradnocu.com