Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, vesti

Vikend je konačno stigao! Ludilo kreće u petak kada vas u Monsunu čeka Edit:Tehno žurka! Po prvi put na Editu će nastupiti Pančevačka tehno cura Sophie J, koja će nastupiti u B2B setu sa jednim od domaćina, projektom Mudrost. Nakon tog ozbiljnog uvoda tempo se kreće ka proverenom receptu, jer pult preuzima DJ Boža Podunavac, koji je uz Edit:Tehno definitivno vatrena kombinacija za telo i um, dok za krajnji deo večeri naravno, ide poslastica za koju su zaduženi Edit momci, Luka Concrete i Bojan Vukmirović, nemilosrdni duo koji ovoga puta u svojim pojedinačnim setovima podiže energiju za prelaz u više dimenzije zvuka.

Progress Event Cover

U subotu klub Monsun osvaja Progressive house zvuk - naime očekuje vas PROGRESS žurka kroz koju nas vode Cavin Viviano, Oakich i Showbiz. U pitanju je ekipa koja svojim energičnim setovima i te kako ume da zapali publiku, kako festivalsku tako i klupsku. Spremite se da otkačite na podijumu za ples i đuskate celu noć. Nadamo se da ste spremni za sjajan provod u klubu Monsun ovog vikenda. Vidimo se!

monsun1

Fotografisano u Klub Monsun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

monsun masa

Fotografisano u Klub Monsun

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com