vesti

Ekipa Granda luduje u klubu.

Klub Bella Casa u Bulevaru Kralja Aleksandra, postao je jedno od omiljenih mesta za dobar provod poznatih ličnosti. Sinoć je budno oko naših fotoreportera ”uhvatilo” na delu pevače: Milana Dinčića Dinču, Nemanju Stevanovića, Vanju Mijatović i Ljubicu Mojsovsku.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Kada Dinča ne nastupa ili kada ne snima emisije, mladi pevač slobodno vreme voli da provede u kvalitetnom izlasku. Međutim, za Nemanju Stevanovića ne važi isto, s obzirom da će ovaj mladi pevač uskoro postati otac. Nemanja itekako ima razloga za slavlje i provod, pošto će se 1. marta venčati sa svojom lepšom polovinom Jelenom Filipović.

Za one koji ne znaju pevačice Zvezde Granda, Vanja Mijatović nije slučajno u ovom poslu. Naime, ona potiče iz stare i poznate kraljevačke muzičke porodice, pa muzika već od malih nogu postaje njena ljubav i oblast interesovanja. Već sa 5 godina je imala svoj prvi nastup, a po završetku srednje škole i punoletstva odlučila je da se profesionalno posveti muzici. Kako je upućena na bend svog oca (grupa Jez), ona je do 2005. godine uglavnom nastupala sa njima.

klub Bella casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Vanjina koleginica Ljubica Mojsovska je takođe uživala sinoć u klubu Bella Casa. Iako je po struci vaspitačica, pevanje je njena velika ljubav. Učestvovala je u rijalitiju “Parovi” da bi se dobro provela ali i testirala svoju izdržljivost. A kako je izdržala ovaj petak u Bella Casa pogledajte na našem portalu beogradnocu.com.

Sinoć je “Grand” ekipa uživala uz hitove Deni Boneštaja koji je nastupao. Da je njihov provod bio izuzetan i kako je atmosfera vladala u klubu Bella Casa, možete se uveriti ukoliko provirite u našu galeriju fotografija.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Atmosfera u klubu Bella Casa je zaista spektakularna, i iz nedelje u nedelju postaje sve bolja.  Klub Bella Casa u subotu organizuje neverovatno Rock veče sa “Odeljenjem 13”, a u petak vas čeka Vanja Zelenski i Status Bend, kada se možete maksimalno opustiti uz fenomenalne rock svirke i buntovni duh koji je u ovom klubu jedinstveno protkan elegancijom. Inače, klub Bella Casa gaji tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli.

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Bella Casa možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com