Najave, Teatro, vesti

Spremite se za nešto spektakularno i neponovljivo u popularnom klubu Teatro! Spremite se za ekskluzivni nastup Dare Bubamare!

teatro2

Fotografisano u Klub Teatro

Svoje nove atribute ženstvenosti Dara Bubamara ističe ponosno, a ovog petka, na nastupu u Teatru, izmamiće uzdahe jačeg pola. Ova poznata pevačica, koju javnost poredi sa seksipilnom Pamelom Anderson, najavljuje neviđeni spektakl u klubu Teatro!

teatro23

Fotografisano u Klub Teatro

Krajem godine pevačica je premijerno predstavila spot za novu pesmu "Karera", koji je za samo nekoliko sati izazvao brojne komentare zbog provokativnog teksta. Kako je navela, pesmu je posvetila svim svojim ljubomornim koleginicama, a tekst govori upravo o zavisti i nameštanju skandala. Novi singl dobio je naziv po Darinom automobilu marke "Porche", a atraktivna pevačica pojavljuje se u do sada neviđenim izdanjima. Ovog puta moćićete da vidite seksi Daru uživo!

Dara Bubamara će večeras raspaliti vatru među gostima kluba Teatro i pokloniti vam jednu noć punu uzbuđenja i avantura. Pripremite se za maksimalno uživanje uz najveće hitove folk muzike.

teatro6

Fotografisano u Klub Teatro

Još jedno "teatralno" veče u najprestižnijem prestoničkom klubu je pred nama, dođite i uverite se u najbolji provodu gradu! Kako ne biste propustili spektakl otvaranja jedinstvenog kluba Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne i obavezne!

 

beogradnocu.com