vesti

Ekskluzivno: Fotografije Saše Kapora i Sandre Afrike.

Saša Kapor nije ostao imun na seksi izgled koleginice Sandre Afrike. Počeo je da se opija, gubi razum, a zbog tolike zaljubljenosti dolazi kući u svanuće… Međutim, nije to što ste na prvu loptu pomislili! Kapor je i dalje veran suprug i dobar otac malom Nikolaju, on samo pati u pesmi koju je nedavno snimio.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Posle izleta u pop vode, gde mu je Željko Joksimović uradio hit pesmu “Hotel Jugoslavija”, Saša se ovoga puta odlučio za jednu totalno drugu varijantu! Rešio je da sa atrakrivnom Sandrom Afrikom snimi duetsku pesmu “Oči plave”, koju će za nekoliko dana premijerno izvesti na sceni Grand šoua.

Spot za novu pesmu “Oči Plave” snimili su u popularnom baru Dash’s na Voždovcu, čiji je vlasnik Kaporov venčani kum Miloš Dašić. A samo u galeriji vašeg omiljenog portala beogradnocu.com, možete ekskluzivno pogledati kako je izgledalo snimanje spota ovog budućeg hita!

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Do saradnje Kapora i Sandre Afrike je došlo sasvim spontano i na obostrano zadovoljstvo. Čim su čuli pesmu “Oči plave” shvatili su da će biti je hit i da će je ljudi lako zavoleti. Saša Kapor je siguran u to da je Sandra Afrika pevačica koja ima energiju i koju publika voli, tako da veruje da će ovo biti nepogrešiva kombinaciija. Mi se takođe slažemo sa energijom i rejtingom pevačice Sandre Afrike, zato i ne sumnjamo u budućnost ovog novog hita.

Neka ove “Oči plave” zavedu i vas, a sigurni smo da nećete ostati ravodušni. Ne propustite da prisustvujete mnogim dešavanjima i žurkama koje se održavaju u baru Dash’s i koji je jedan od najpopularnijih mesta za noćni provod u Beogradu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Večeras vas očekuje fenomenalan provod sa Acoustic Bendom, koji će zablistati u punom sjaju i pretvoriti vaš provod u vrhunski užitak. U baru Dash’s se pevaju samo najbolje pesme i vesele se najlepše devojke i najzgodniji momci, jer Dash’s je i napravljen samo za najbolje od najboljih, a to ste vi. U subotu se opustite u potpunosti, Peca Petaković će naštimati vaše raspoloženje do najviše frekvencije, biće tu da potvrdi još jednom da se provodi u baru Dash’s ne zaboravljaju nikada.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash’s priželjkuje vaš dolazak i izaziva vas na rundu najboljeg provoda! Rezervišite svoje mesto putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve zanimljivosti i novosti iz noćnog života prestonice, naša galerija fotografija govori više od reči.

A dotle, uživajte u fotografijama sa snimanja spota za pesmu “Oči Plave”.

 

beogradnocu.com